ΚΑΡΟΛΟΥ 2 - 6

Αθήνα, ΤΚ 10437

+30 210 3248 400

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

info@oteasfalisi.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σύνταξη & Αποταμίευση

Ερχόμαστε με Υπευθυνότητα, Γνώση και Βεβαιότητα, να σας παρουσιάσουμε το πώς θα είναι το δικό σας Αύριο, Σήμερα!

ΣΥΝΤΑΞΗ / ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Όλοι μας έχουμε την ίδια αγωνία! Πότε θα πάρω σύνταξη και πόση θα είναι αυτή; Με λίγα χρήματα στην άκρη κάθε μήνα, μπορείς να ‘στείλεις χρήματα στο μέλλον’ ώστε να τα απολαύσεις όταν μεγαλώσεις και όταν δε θα μπορείς πια να εργάζεσαι. Οι άνθρωποι μας εξειδικεύονται σε συνταξιοδοτικά προγράμματα υψηλής αξίας.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Τι πιο σπουδαίο για έναν γονιό από το να μπορεί να προσφέρει στο παιδί του οικονομική στήριξη για να σπουδάσει ή να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση όταν έρθει η ώρα. Μα όπως λέγαν και οι παλιοί ‘Φασούλι το Φασούλι γεμίζει το σακούλι’. Δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε να αποταμιεύετε για τα παιδιά σας; Εμείς στην ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ μπορούμε να σε βοηθήσουμε να εκπληρώσεις τα όνειρα σου !

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σας ενδιαφέρουν τα επενδυτικά προγράμματα, αλλά δεν ξέρετε ποια επιλογή είναι αξιόπιστη ή ποια σας ταιριάζει; Θέλετε να τολμήσετε, αλλά δεν ξέρετε το πώς; Εμείς στην ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ με επαγγελματισμό και γνώση, μπορούμε να σας παρουσιάσουμε ένα ευρύ φάσμα από προγράμματα αποδόσεων και να σχεδιάσουμε μαζί σας την πιο αξιόπιστη / αποδοτική λύση, βάσει του επενδυτικού σας προφίλ. Διαθέτουμε πρόσβαση σε κορυφαίες Συστημικές Ασφαλιστικές Εταιρείες και Ελληνικές θυγατρικές Τραπεζικών Συστημικών Ομίλων. Για εμάς, όλα αυτά είναι Τρόπος Ζωής και σας τον συστήνουμε! Επικοινωνήστε μαζί μας Τώρα και επωφεληθείτε από τις λύσεις μας! Καλέστε μας στο 210.3248400 ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας

Μιλήστε με έναν ασφαλιστή

Εγγραφείτε στο Newsletter για Ιδιώτες

Συμπληρώστε τα email σας και θα λαμβάνετε όλα τα ασφαλιστικά νέα και τις προτάσεις μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επιλέξτε την ιδιότητά σας ( Ιδιώτης / Επιχείρηση ) και συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλα τα ασφαλιστικά νέα και τις προτάσεις μας.