H OTE ΑΣΦΑΛΙΣΗ, θυγατρική του Ομίλου ΟΤΕ, είναι μια εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης που παρέχει σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου, με ουσιαστικό ενδιαφέρον προς την επιχείρηση και προτεραιότητα στον άνθρωπο.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο υπεύθυνο έργο της διαχείρισης των συμβολαίων του Ομίλου ΟΤΕ και σταθερής παρουσίας στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης διαθέτει τη πλήρη γνώση για την κάλυψη κάθε πιθανού ασφαλιστικού κινδύνου, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας ασφαλιστικές λύσεις, απαντώντας αποτελεσματικά στις ανάγκες σας.

H OTE ΑΣΦΑΛΙΣΗ εντοπίζει τους κινδύνους και τους τοποθετεί στις συνεργαζόμενες με αυτήν ασφαλιστικές εταιρείες, όπως ενεργεί και για το σύνολο των ασφαλίσιμων κινδύνων του Ομίλου ΟΤΕ.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες ελληνικές & διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες.

Στόχος της OTE ΑΣΦΑΛΙΣΗ είναι η προσωπική επαφή με εσάς τους πελάτες της και η εξασφάλιση μιας άμεσης και άρτιας αντιμετώπισης. Για αυτό οι έμπειροι και πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί μας πράκτορες βρίσκονται δίπλα σας καθημερινά 24/7 για να εγγυηθούν σιγουριά και αξιοπιστία και να προτείνουν την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη εξασφαλίζοντας σας τον καλύτερο συνδυασμό τιμής & ποιότητας!