ΚΑΡΟΛΟΥ 2 - 6

Αθήνα, ΤΚ 10437

+30 210 3248 400

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

info@oteasfalisi.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας Email:

Καλέστε μας:

Η Aσφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης προστατεύει την επιχείρησή σας και την καθιστά βιώσιμη. Φανταστείτε ότι ένας πελάτης θα μπορούσε να σας μηνύσει επειδή κάνατε κάτι που δεν έπρεπε, ή παραλείψατε κάτι που θα έπρεπε να έχετε κάνει, κατά την παροχή επαγγελματικών σας υπηρεσιών.

Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο Επαγγελματικής Ευθύνης σας προστατεύει καλύπτοντας το κόστος υπεράσπισης, καθώς και οποιαδήποτε διευθέτηση προκύψει.

Οι καλύψεις μας καλύπτουν τα περισσότερα επαγγέλματα όπως Φαρμακεία και Φαρμακοποιούς, Ιατρούς, Δικηγόρους, Λογιστές, Εταιρείες Security, IT & Business Consultants, Επιχειρηματίες, Επιχειρήσεις και άλλα.

Ζητήστε Προσφορά

Τα ραντεβού μας πραγματοποιούνται είτε με προγραμματισμένες video κλήσεις, είτε δια ζώσης, ανάλογα με την προτίμησή σας, ενώ λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

Καλέστε μας στο 210.3248400 για να μιλήσετε με την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μας, ή επικοινωνήστε απευθείας με τον κύριο Ιωάννη Ξύδη – Corporate Accounts Manager : κιν. 6977300780, email: i.xidis@oteasfalisi.gr

Αν επιθυμείτε να σας καλέσουμε εμείς, συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Μιλήστε με έναν ασφαλιστή

Εγγραφείτε στο Newsletter για Επιχειρήσεις

Συμπληρώστε τα email σας και θα λαμβάνετε όλα τα ασφαλιστικά νέα και τις προτάσεις μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επιλέξτε την ιδιότητά σας ( Ιδιώτης / Επιχείρηση ) και συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλα τα ασφαλιστικά νέα και τις προτάσεις μας.