ΚΑΡΟΛΟΥ 2 - 6

Αθήνα, ΤΚ 10437

+30 210 3248 400

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

info@oteasfalisi.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ασφάλιση Πιστώσεων

Η Ασφάλιση Πιστώσεων, ή αλλιώς ασφάλιση απαιτήσεων, καλύπτει την επιχείρησή σας έναντι του κινδύνου κάποιος πελάτης σας να μην εξοφλήσει τις εμπορικές του οφειλές.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και υψηλής δυναμικής ασφαλιστικό πρόγραμμα, που έχει σχεδιαστεί, ώστε να επιτρέπει στην επιχείρησή σας να συναλλάσσεται, προστατευμένη έναντι των κινδύνων που ελλοχεύουν από τις επί πιστώσει συναλλαγές.

Συνάπτοντας ένα συμβόλαιο Ασφάλισης Πιστώσεων, θα έχετε την ηρεμία και το προνόμιο να προγραμματίσετε το μέλλον της επιχείρησής σας, χωρίς να ανησυχείτε για τη συνέπεια των τρίτων μερών, ενώ παράλληλα διευκολύνεστε, ώστε να επεκταθείτε σε νέες αγορές ή/και σε πρόσβαση σε χρηματοδότηση, έχοντας ασφαλισμένο τον πιστωτικό κίνδυνο.

Συνοπτικά, με την Ασφάλιση Πιστώσεων εξασφαλίζετε:

  • Πιστοληπτικό έλεγχο των πελατών σας.
  • Συνεχή πληροφόρηση σχετικά με υφιστάμενους ή και νέους υποψήφιους πελάτες.
  • Αποζημίωση σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής.

Επικοινωνήστε μαζί μας Τώρα και επωφεληθείτε από τις λύσεις μας!

Καλέστε μας στο 210.3248400 για να μιλήσετε με την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μας, ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας.


Τα ραντεβού μας πραγματοποιούνται είτε με προγραμματισμένες Video Κλήσεις, είτε δια ζώσης, ανάλογα με την προτίμησή σας, ενώ λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.


Μιλήστε με έναν ασφαλιστή

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επιλέξτε την ιδιότητά σας ( Ιδιώτης / Επιχείρηση ) και συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλα τα ασφαλιστικά νέα και τις προτάσεις μας.