ΚΑΡΟΛΟΥ 2 - 6

Αθήνα, ΤΚ 10437

+30 210 3248 400

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

info@oteasfalisi.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εισπράκτορας Πληρωμών Ασφάλειας Αυτοκινήτου για τις Ευπαθείς Ομάδες
Στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, η ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ στέκεται έμπρακτα δίπλα στις ευπαθείς ομάδες, για να σας εξυπηρετήσει και να σας προστατεύσει.  Ο τρόπος πληρωμής του συμβολαίου αυτοκινήτου σας γίνεται ακόμα πιο εύκολος και ασφαλής, αφού διαθέτουμε για εσάς εισπράκτορα, σε συνεργασία με εταιρεία courier. Με ένα τηλεφώνημα σας στο 210 3248400 , εσωτερικό 14 (ώρες 09:30 – 16:30), 2 εβδομάδες πριν τη λήξη του συμβολαίου σας, εμείς αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση της πληρωμής του συμβολαίου σας(*).

Μένουμε σπίτι. Προστατεύουμε τον εαυτό μας. Φροντίζουμε τις σχέσεις μας τηρώντας αποστάσεις. Νοιαζόμαστε για τους γύρω μας και το δείχνουμε έμπρακτα.

(*) Σημαντική Σημείωση: Με την επιφύλαξη έγκαιρης ανταπόκρισης των εταιρειών courier και μη αλλαγής στο καθεστώς κυκλοφορίας λόγω μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού covid-19. Διευκρινίζεται ότι με την υπηρεσία αντικαταβολής θα λαμβάνετε προσυμπληρωμένη απόδειξη είσπραξης και ΌΧΙ συμβόλαιο. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα αποστέλλεται σε δεύτερο χρόνο με εταιρεία courier στη διεύθυνσή σας. Σας θυμίζουμε ότι βάσει της κείμενης νομοθεσίας ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ  όχημα, του οποίου δεν έχουν κατατεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας του στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., να μείνει ανασφάλιστο.

Μιλήστε με έναν ασφαλιστή

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επιλέξτε την ιδιότητά σας ( Ιδιώτης / Επιχείρηση ) και συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλα τα ασφαλιστικά νέα και τις προτάσεις μας.