ΚΑΡΟΛΟΥ 2 - 6

Αθήνα, ΤΚ 10437

+30 210 3248 400

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

info@oteasfalisi.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μήνυμα από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ

Αγαπητοί συνδρομητές, αγαπητοί μας φίλοι,

Το τελευταίο διάστημα ζούμε όλοι μια πρωτοφανή κατάσταση που έχει ανατρέψει τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και την καθημερινότητα όλων μας. Μια κρίση που αγγίζει τα πάντα, από την υγεία μας και την υγεία των αγαπημένων μας, μέχρι την εργασία μας και την εκπαίδευση των παιδιών μας. Οι αλλαγές που βιώνουμε είναι αιφνίδιες και συχνά απρόβλεπτες. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όλοι εμείς οι άνθρωποι του Ομίλου ΟΤΕ, είμαστε δίπλα σας. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, ακούμε τις ανάγκες σας, προσαρμόζουμε ανάλογα τη λειτουργία και τις δράσεις μας. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να μπορέσει κάθε ένας από εσάς, ο οικογενειάρχης, ο εργαζόμενος, ο μαθητής, ο νέος, οι δημόσιες υπηρεσίες, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, οι ένοπλες δυνάμεις, τα σώματα ασφαλείας, η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της να συνεχίσει τη ζωή της. Να διατηρήσει ανοιχτό το παράθυρο στον κόσμο. Να νιώθει ασφαλής.

Πριν από δύο χρόνια υποσχεθήκαμε «έναν κόσμο καλύτερο για όλους» μέσω της τεχνολογίας. Αυτή τη στιγμή, περισσότερο από ποτέ, αντιλαμβανόμαστε το βάρος της ευθύνης. Οι τηλεπικοινωνίες είναι αγαθό ζωτικής σημασίας για όλους. Είναι προϋπόθεση για τη διεξαγωγή του κυβερνητικού έργου. Δικλείδα ασφαλείας, ιδίως για τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες. Μέσο για να συνεχίσουν οι επιχειρήσεις να προσφέρουν υπηρεσίες στους πελάτες τους με εναλλακτικούς τρόπους. Εργαλείο για τους ήρωες γιατρούς μας. Δίοδος για να συνεχίσουμε όλοι να επικοινωνούμε, να εργαζόμαστε, να μαθαίνουμε, να ψυχαγωγούμαστε, από την ασφάλεια του σπιτιού μας. Γι’ αυτό, η αδιάλειπτη λειτουργία των δικτύων μας και των υπηρεσιών μας είναι τεράστιας σημασίας.

Αυτό φροντίζουν οι άνθρωποί μας σε κάθε άκρο της Ελλάδας. Από τον Έβρο μέχρι την Γαύδο και από το Καστελόριζο έως τους Οθωνούς, οι άνθρωποί μας παραμένουν στις επάλξεις. Το 80% των εργαζομένων μας δουλεύει από το σπίτι. Θέλω να αναφερθώ ειδικά στους συναδέλφους που, λόγω του αντικειμένου τους, παραμένουν εκεί έξω. Τεχνικοί πεδίου, μηχανικοί, προγραμματιστές, εκπρόσωποι της Εξυπηρέτησης και του ΙΤ, αλλά και το προσωπικό των καταστημάτων μας, εργάζονται μακριά από την ασφάλεια του σπιτιού τους, για να δίνουν λύσεις σε εσάς, στα νοσοκομεία, στους φορείς της Πολιτείας, όταν αυτές δεν μπορούν να δοθούν απομακρυσμένα. Τους ευχαριστώ όλους, κάθε έναν προσωπικά, για την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν. Είναι οι ήρωες της καθημερινότητάς μας. Είμαστε όλοι υπερήφανοι γι’ αυτούς.

Η εθνική ομοψυχία και η ατομική ευθύνη είναι τα μεγαλύτερα όπλα μας στη συλλογική μάχη απέναντι στον κορωνοϊό. Με τη σύμπραξη όλων μας, η χώρα μας θα βγει νικήτρια, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις απώλειες. Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς. Και να ξέρετε ότι, αυτές τις δύσκολες ώρες, μπορείτε να στηρίζεστε στον Όμιλο ΟΤΕ.

Από το σπίτι, καλύτερα για όλους.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΜΑΖ

www.cosmote.gr/apotospiti

Μιλήστε με έναν ασφαλιστή

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επιλέξτε την ιδιότητά σας ( Ιδιώτης / Επιχείρηση ) και συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλα τα ασφαλιστικά νέα και τις προτάσεις μας.