ΚΑΡΟΛΟΥ 2 - 6

Αθήνα, ΤΚ 10437

+30 210 3248 400

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

info@oteasfalisi.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ασφάλιση Ευθύνης Διεύθυνσης & Στελεχών Διοίκησης  (D&Ο)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας Email:

Καλέστε μας:

 

Οι διευθυντές και τα υψηλόβαθμα στελέχη μιας επιχείρησης μπορεί να θεωρηθεί ότι έχουν προσωπική ευθύνη για τα νομικά έξοδα και την πληρωμή των αξιώσεων που προκύπτουν από επενδυτές, Προσωπικό, ρυθμιστικούς φορείς και άλλα τρίτα μέρη  για μια φερόμενη κακοδιαχείριση ή δυσλειτουργία μιας εταιρείας.

Η σύγχρονη απάντηση σε τέτοιους κινδύνους προκύπτει μέσω των συμβολαίων

Ασφάλισης Ευθύνης Διεύθυνσης & Στελεχών Διοίκησης (D&O). 

Με αυτόν τον τρόπο προστατεύονται η Διεύθυνση και τα  Στελέχη μιας επιχείρησης έναντι απαιτήσεων τρίτων που απορρέουν από λάθη ή παραλείψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους όπως: πράξεις, παραλείψεις, εργασιακή πρακτική κ.ά. Η κάλυψη μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τα σχετικά δικαστικά έξοδα υπεράσπισης έναντι των απαιτήσεων.

Για εμάς, όλα αυτά οδηγούν στην Ασφαλή Θωράκιση της Επιχείρησης και σας τα προτείνουμε!

Ζητήστε Προσφορά

Τα ραντεβού μας πραγματοποιούνται είτε με προγραμματισμένες video κλήσεις, είτε δια ζώσης, ανάλογα με την προτίμησή σας, ενώ λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

Καλέστε μας στο 210.3248400 για να μιλήσετε με την εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών μας ή στείλτε email: info@oteasfalisi.gr

Αν επιθυμείτε να σας καλέσουμε εμείς, συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Μιλήστε με έναν ασφαλιστή

Εγγραφείτε στο Newsletter για Επιχειρήσεις

Συμπληρώστε τα email σας και θα λαμβάνετε όλα τα ασφαλιστικά νέα και τις προτάσεις μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επιλέξτε την ιδιότητά σας ( Ιδιώτης / Επιχείρηση ) και συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλα τα ασφαλιστικά νέα και τις προτάσεις μας.