ΚΑΡΟΛΟΥ 2 - 6

Αθήνα, ΤΚ 10437

+30 210 3248 400

Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

info@oteasfalisi.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ασφάλιση Ζωής

Ασφάλεια Ζωής / Οικογενειακή προστασία

Η Ασφάλεια Ζωής είναι ένας σίγουρος τρόπος για να φροντίσετε έγκαιρα για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάτε. Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ένα σεβαστό μελλοντικό κεφάλαιο, με οικονομικό τρόπο, έναντι του κινδύνου που κάτι αναπάντεχο σας συμβεί.

Ενδεικτικά :

ασφαλιζόμενος 40 ετών για κεφάλαιο προστασίας 100.000€ και 15έτη διάρκεια, θα πληρώνει από 260€/έτος, μικτό ασφάλιστρο.

Προστασία Εισοδήματος

Οι οικονομικά οδυνηρές συνέπειες που μπορούν να προέλθουν από την αδυναμία εργασίας λόγω προβλημάτων υγείας (περιορισμένης διάρκειας ή και μόνιμης ανικανότητας), μπορούν εύκολα να αποφευχθούν με τον κατάλληλο ασφαλιστικό σχεδιασμό. Έτσι προσφέρετε σε εσάς και την οικογένειά σας, τη δυνατότητα να εκπληρώνετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και τις απαραίτητες δαπάνες διαβίωσής σας, ότι και αν συμβεί.

Ενδεικτικά :

Για κεφάλαιο προστασίας 100.000€ σε περίπτωση μόνιμης ή και ολικής ανικανότητας σε εργασία ασφαλισμένου 40 ετών, το ετήσιο μικτό κόστος διαμορφώνεται από 110€. Για εμάς, όλα αυτά είναι Τρόπος Ζωής και σας τον συστήνουμε! Επικοινωνήστε μαζί μας Τώρα και επωφεληθείτε από τις λύσεις μας! Καλέστε μας στο 210.3248400 ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας

Μιλήστε με έναν ασφαλιστή

Εγγραφείτε στο Newsletter για Ιδιώτες

Συμπληρώστε τα email σας και θα λαμβάνετε όλα τα ασφαλιστικά νέα και τις προτάσεις μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επιλέξτε την ιδιότητά σας ( Ιδιώτης / Επιχείρηση ) και συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλα τα ασφαλιστικά νέα και τις προτάσεις μας.